Helle Dyrby Høy har siden 2008 drevet firmaet Danish Mind, som med stor succes har hjulpet topledere og chefer med at opnå endnu stærkere gennemslagskraft i deres personlige kommunikation og performance.

Gennem undervisning, coaching og personlig sparring har hun løftet kvaliteten af ledernes kommunikation med stor positiv effekt for både det personlige lederskab og for virksomhedens resultater.

Med 17 års erfaring som redaktør, udvikler og produktionsleder på TV 2 / Danmark ved Helle, hvad der skal til for at brænde igennem som kommunikatør og formidler. Det er også fra TV 2, at hun har professionelle værktøjer og metoder til at ramme specifikke målgrupper.

Desuden er Helle en stor menneskekender, som forstår at spotte og udfolde de personlige styrker hos den enkelte kunde.

At kunne præstere en klar, engagerende og åben kommunikation fra ledelsen er i dag et anerkendt forretningsmæssigt konkurrenceparameter i de fleste brancher.

Helle har en skarp, konkret og humoristisk tilgang til, hvad den gode tale, præsentation og klare kommunikation kræver. Det er hendes ambition at løfte niveauet hos så mange professionelle kommunikatører som muligt i Danmark.

Har du brug for flere detaljer så tjek Helles korte skarpe CV eller det lange personlige CV.